20 aug

Nu har vi fått in en riktigt stor håv av hög kvalité, för dig med som har ett akvarium som imponerar på alla dina fester, eller har mer vatten än gräsmatta på gården!

Sera dammhåv

24 jul

Nu finns Bozita paté på burk i lager för leverans direkt!

10 jul

Utförsäljning av Tropical Pro Defence pga av kort datum till MYCKET LÅGA PRISER!

7 jul

Nu finns äntligen Hikaris populära foder Sinking Carnivore Pellets i 1 kg-förpackning att köpa!

10 jun

Nu har få fått in en leverans av fler fodersorter från Hikari som vi inte har haft tidigare. Priserna är som vanligt mycket konurrenskraftiga!

För att se allt foder från Hikari som vi har så kan man trycka på taggen Hikari.

30 apr

Det har blivit enklare att hitta den varan man letar efter genom sökfunktionen som finns högst upp på startsidan. Ange ett sökord för att få fram alla artiklar som innehåller ordet i namnet eller i beskrivningen och även matchande taggar. Hittar du en intressant produkt så kan du trycka på namnet för att ta dig direkt till produktens sida.

 

Trycker du istället på en tagg så kommer alla produkter att visas som är kopplade till just den taggen!

 

Tips: Det är inte enbart kategorier som Pellets och Flingfoder som finns som taggar, utan även generella fiskgrupper som Köttätare, Rovfiskar och Sällskapsfiskar samt mer specifika grupper som Arowanor, Ciklider och Pleco/L-malar.
Testa själv och se vilka taggar du hittar!

När man är inne på en produktsida så ser man alla taggar som den produkten är kopplad till. Man kan även klicka på taggen för att se övriga produkter med samma koppling.

31 mar

Titeln på inlägget är kanske lite överdrivet, men matar man mycket med foder som innehåller tiaminas så kommer det att leda till brist av tiamin (vitamin B1) i fiskarna och det är allt annat än hälsosamt. Ofta kan det leda till avstannad tillväxt, neurologiska skador eller till och med död som följd.

I det vilda produceras tiamin av bakterier och växtplankton och som hamnar i stora fiskar via mindre fiskar och djurplankton. Vid ensidig kost och framför allt med utfodring av foder som innehåller tiaminas så får fiskarna inte i sig ny tiamin och den tiamin som dem redan har kommer att brytas ner. Är fodret dessutom nedfryst så som så ofta är fallet om man matar med fiskfiléer, räkor och liknande, så fortsätter nedbrytningen av tiamin vilket försämrar fodret ytterligare.

För att motverka tiamin-brist så kan man tillföra B1 i fodret. Ett exempel är att tillföra Vimital B-vitamin, antingen genom att spruta in det i fiskfiléerna som man matar med, eller genom att låta pellets suga i sig det. Med regelbunden utfodrning av tiamin så har man effektivt tagit bort risken för bristsjukdomar.

 

7 jan

Med Vibra bites så kan du ha ett och samma foder till alla slags fiskar: ytätande, bottenätande och de som äter någonstans däremellan!

Passa på att köpa idag medan det finns kvar för omgående leverans!

4 jan

Behöver du köpa foder nu men får inte pengar förrän senare? Lugn, nu kan du handla hos oss och ta det på faktura! Välj Payson som betalsätt och fyll i ditt personnummer så kommer alternativet för faktura upp. Hur smidigt som helst!

3 jan

Nu går det att betala med Payson, vilket i dagsläget innebär kortbetalning och direktöverföring via internetbank.
Självklart finns fortfarande Swish kvar!