rwGuard tempGuard

Vad kan man använda en tempGuard till?

Med en tempGuard så har du koll på om att temperaturen är som den ska - utan att du själv behöver kontrollera den! Ställ in min- och max-nivå på temperaturen så får du ett larm via SMS och/eller e-post så fort den går utanför det inställda temperaturområdet. Loggar du in med mobilen så kan du se statistik över temperaturen.
Fungerar lika bra för akvariet (eftersom sensorn är vattentät) som för växthuset, eller något annat där temperaturen är viktig. tempGuard klarar av att mäta temperaturer från -40 till +100 °C.

Väljer du tempGuard Plus så ingår även bevakning av uppkoppling och strömavbrott. Blir det t.ex. strömavbrott så kommer du att varnas via SMS och/eller e-post och får även ett meddelande så fort strömmen har kommit tillbaka. Det är ovärderligt för dig som har dyrare fiskar eller helt enkelt inte vill riskera att gå miste om din vattenlevande kompis!

Strömadapter och USB-kabel medföljer.

rwGuards larm var med i en artikel i nummer 2/2019 av Ciklidbladet som ges ut av nordens största akvarieförening, Nordiska Ciklidsällskapet.

Kräver en aktiv rwGuard-prenumeration och uppkoppling till internet via WiFi*.
*) Din router måste ha stöd för "WPS-knapp". Har den inte det eller om routern inte är kompatibel så kan en rwGuard Access Point köpas till.