Spawn & Grow

Konditionerande pulvermix.

1 hg pulver ger ca 6,67 hg färdigblandat foder.

Information: denna produkt är utformad som en "återhämtningsformel" för undernärda och nyligen importerade exemplar samt för konditionering av avelsfisk. Denna pulvermix är även perfekt för att maximera en optimal tillväxt hos yngel. Denna formel har ett högt fettinnehåll och är inte lämplig som basföda.

Vitaminer: vitamin A-komplement, D-vitamintillskott, kolinklorid, kalcium-L-askorbyl-2-monofosfat, vitamin E-tillskott, niacin, betakaroten, pantotensyra, riboflavin, pyridoxinhydroklorid, tiamin mononitrat, folsyra, biotin, vitamin B-12-komplement, menadion natriumbisulfit komplex.

Garanterad analys av innehållet: råprotein min 45%, råfett min 14%, växttråd max 5%, fukt max 8%, aska max 9%

Tillvägagångssätt: blanda en del pulver i tre delar vatten och rör tills mixen blandas. Värm sedan mixen i mikrovågsugnen tills den börjar koka. Rör om. Låt behållaren svalna eller häll omedelbart över blandningen i en förvaringsbehållare. Låt sedan blandningen svalna vid rumstemperatur tills m ixen blivit fast. Den färdiga gelén kan direkt skäras i tärningar, strimlas eller användas som en hel platta. Det som inte används omedelbart bör behandlas som färskt livsmedel. Den färdiga geléblandningen bör lagras förseglade i kylskåp i upp till två veckor och i frys i upp till sex månader. För att justera geléns fasthet, använd mer eller mindre vatten. Använd inte överdrivet mer vatten än vad som är angivet i beskrivningen.

Pulvermixen förvaras svalt, torrt och utom räckhåll för barn. Ej avsedd som mänsklig föda.